Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cel Mai Scump Parfum Din Lume

Cel Mai Scump Parfum Din Lume

Pentru producerea sa, compania a colaborat cu celebrul designer de profil, martin katz pentru a crea o ediţie de lux. Exclusivistul parfum a fost lansat în somptuoasa sală de bal armani din cadrul burj khalifa și se numește shumukh.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Asghar adam ali ibrahim, proprietar al nabeel perfumes, care a proiectat exorbitanta sticlă de parfum. Sticla, care conține trei litri de parfum, este fabricată din sticlă de murano, aur și argint și este decorată cu 3571 de diamante, perle și topaz. Cel mai scump parfum, parfumul cu cel mai mare număr de diamante de pe.

Cel Mai Scump Parfum Din Lume Deține Trei Recorduri Mondiale Dcnews
vizitati articolul complet aici : https://www.dcnews.ro/cel-mai-scump-parfum-din-lume_647802.html
Iată care sunt câteva dintre cele mai scumpe parfumuri din lume night veils este o colecție formată din 3 parfumuri, la selle, la gant și la botte, care au niște arome de flori nocturne. Acesta este cel mai ieftin parfum din lista celor scumpe. O varianta mai ieftina a acestui parfum, este o sticluta de numai 30 ml realizata din cristal si care este lucrata manual.

Asghar adam ali ibrahim, proprietar al nabeel perfumes, care a proiectat exorbitanta sticlă de parfum.

Dar stii care sunt cele mai scumpe si exclusiviste dintre ele? Pentru producerea sa, compania a colaborat cu celebrul designer de profil, martin katz pentru a crea o ediţie de lux. Cel mai mare oraș din emiratele arabe se laudă cu cel mai scump parfum din lume.

Shumukh este de asemenea cel mai scump parfum din lume, costând 1,295 milioane de dolari. El costă nu mai puţin 143.000 de lire sterline, dar nu aroma îl face atât de preţios, ci sticla încrustată cu diamante şi îmbrăcată în aur. Acest parfum este inregistrat si in cartea recordurilor, ca fiind cel mai scump din lume:

Cat Costa Cel Mai Scump Parfum De La Chanel Promovat De Brad Pitt Mobile
vizitati articolul complet aici : https://ziare.com/shopping/parfum/cat-costa-cel-mai-scump-parfum-de-la-chanel-promovat-de-brad-pitt-1235106
Top 11 parfumuri care includ cel mai scump lemn din lume. Parfumul clive christian's imperial majesty este primul pe podium, detinand medalia de aur la categoria cele mai scumpe parfumuri din lume, avand un pret de 215.000 $. Ne puteți urmări și pe facebook, instagram, twitter sau google plus.

Iată care sunt câteva dintre cele mai scumpe parfumuri din lume night veils este o colecție formată din 3 parfumuri, la selle, la gant și la botte, care au niște arome de flori nocturne.

Parfumul cel mai scump din lume este realizat de brandul de lux the spirit of dubai, care nu odată a uimit lumea întreagă prin extravaganță. Este cel mai scump parfum lansat vreodată de baccarat. Acesta este cel mai ieftin parfum din lista celor scumpe.

Se produce la comandă specială, flaconul este lucrat din cristal baccarat cu o ramă de aur și înnobilat cu un diamant de 5 k. Asghar adam ali ibrahim, proprietar al nabeel perfumes, care a proiectat exorbitanta sticlă de parfum. Casa de parfumuri donna karan new york produce parfumul golden delicious million aur alb şi galben de 14 karate, 183 de safire galbene, 2.700 de diamante albe, 15 diamante roz din australia, un rubin oval de 3.07 karate, un.

Parfum Pentru Femei No 1 By Clive Christian 50 Ml Cel Mai Scump Parfum Din Lume Emag Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.emag.ro/parfum-pentru-femei-no-1-by-clive-christian-50-ml-cel-mai-scump-parfum-din-lume-no1woman/pd/DQ0DZCBBM/
Există parfumuri cu note aromate, prețioase, conținute în sticle acest parfum a fost lansat în 1954. Cel mai scump parfum din lume, înregistrat și în cartea recordurilor. Mai exact, cel mai scump parfum din lume, numit shumukh, ce se traduce din limba arabă drept „meritând ce este mai bun, costă aproximativ 1,1 milioane a fost nevoie de peste 3 ani și de 494 de teste pentru a se ajunge la formula finală a celui mai scump parfum din lume.

Și cu toate astea brandul dkny a creat un astfel de parfum.

Clipurile pe care le găsiți aici sunt parte a materialelor mai detaliate de pe site. Sticla, care conține trei litri de parfum, este fabricată din sticlă de murano, aur și argint și este decorată cu 3571 de diamante, perle și topaz. Se produce la comandă specială, flaconul este lucrat din cristal baccarat cu o ramă de aur și înnobilat cu un diamant de 5 k.

Posting Komentar untuk "Cel Mai Scump Parfum Din Lume"