Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Bb Erzurumspor - Hatayspor

Bb Erzurumspor - Hatayspor. Hatayspor gibi bir takımdan alınan 3 puan çok önemli. Hafta erteleme maçında atakaş hatayspor, sahasında büyükşehir belediye erzurumspor ile karşılaştı. Bakıldığı zaman rakibimizden daha fazla koştuk, daha fazla pas yaptık. Hafta karşılaşmasında bb erzurumspor, sahasında hatayspor'u konuk etti. Bb erzurumspor 21 şubat pazar günü kazım karabekir stadyumu'nda ağırlayacağı hatayspor maç hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Hafta erteleme maçında atakaş hatayspor, sahasında büyükşehir belediye erzurumspor ile karşılaştı. Spor toto süper lig'in 26. B.b erzurumspor, atakaş hatayspor ile 18 ekim pazar günü saat 13.30'da antakya atatürk stadı'nda karşılaşacak. Süper lig'de atakaş hatayspor evinde bb erzurumspor ile erteleme maçında karşı karşıya geldi. 27 ekim 2019 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 14:00.

Duoj6lum6yorpm
Duoj6lum6yorpm Source from : 2 days ago
47) (bb erzurumspor) sarı kartlar: Tff 1.lig •erzurumspor •büyükşehir belediye erzurumspor'un 2019/2020 sezonu tff 1. Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladık… 7 eylül 2020 8 eylül 2020 büyükşehi̇r beledi̇ye erzurumspor. Hafta mücadelesinde bb erzurumspor, sahasında hatayspor ile karşı karşıya geliyor. Spor toto süper lig'in 26.

B.b erzurumspor, atakaş hatayspor ile 18 ekim pazar günü saat 13.30'da antakya atatürk stadı'nda karşılaşacak.

Bb erzurumspor teknik direktörü hüseyin çimşir, hatayspor mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, zor bir süreç var. Bb erzurumspor ile hatayspor arasındaki bu karşılaşma için siz de oyunuzu kullanın! Haftasında deplasmanda oynayacağı atakaş hatayspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Süper lig'de korona virüs vakaları nedeniyle ertelenen 5. Süper lig'de atakaş hatayspor evinde bb erzurumspor ile erteleme maçında karşı karşıya geldi.

Bb erzurumspor teknik direktörü hüseyin çimşir, hatayspor mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, zor bir süreç var. Szumski, leo, da costa, teikeu, murat uçar, omolo, novikovas, boumal, aatıf, cenk, gomes. Haftasında deplasmanda oynayacağı atakaş hatayspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. En son 9 aralık 2020 tarihinde karşılaşan iki ekip arasındaki bir sonraki maç 21 şubat 2021 tarihinde oynanacaktır. Here on sofascore livescore you can find all bb erzurumspor vs hatayspor previous results sorted by their h2h matches.

V Yph8 N91dhwm
V Yph8 N91dhwm Source from : 17 hours ago
Bakıldığı zaman rakibimizden daha fazla koştuk, daha fazla pas yaptık. Bu futbolcunun sert şutunda top üst direkten oyun alanına döndü. Sarper barış saka, serkan ok, murat ergin gözütok. Hafta karşılaşmasında atakaş hatayspor sahasında büyükşehir belediye erzurumspor'u konuk etti. Bu simgeye tıkladığınızda karşılaşma için açılan farklı i̇ddaa seçeneklerini ve oranlarını görebilirsiniz.

Petrus boumal, ricardo gomes, rashani (bb erzurumspor), rayane aabid, boupendza (a.hatayspor).

Büyükşehir belediye erzurumspor, pazar günü süper lig'in 5. 47) (bb erzurumspor) sarı kartlar: Maçın ardından teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi. Hatayspor gibi bir takımdan alınan 3 puan çok önemli. Tugay kaan numanoğlu, orkun aktaş, mehmet yıldırım.

Hafta karşılaşmasında bb erzurumspor, sahasında hatayspor'u konuk etti. Bu sonuçla birlikte hatayspor puanını 15'e yükselterek 11. Bb erzurumspor ile hatayspor arasındaki bu karşılaşma için siz de oyunuzu kullanın! Dakikada rayane aabid'in ceza sahası dışından şutunda kaleciden seken topu diouf tamamlayarak ağlara gönderdi. Bb erzurumspor 21 şubat pazar günü kazım karabekir stadyumu'nda ağırlayacağı hatayspor maç hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Jbblhqtr08szhm
Jbblhqtr08szhm Source from : 2 days ago
Bu futbolcunun sert şutunda top üst direkten oyun alanına döndü. Süper lig'de atakaş hatayspor evinde bb erzurumspor ile erteleme maçında karşı karşıya geldi. Bakıldığı zaman rakibimizden daha fazla koştuk, daha fazla pas yaptık. Büyükşehir belediye erzurumspor, pazar günü süper lig'in 5. Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladık… 7 eylül 2020 8 eylül 2020 büyükşehi̇r beledi̇ye erzurumspor.

Hatayspor gibi bir takımdan alınan 3 puan çok önemli.

Hafta erteleme maçında atakaş hatayspor, sahasında büyükşehir belediye erzurumspor ile karşılaştı. Sehic, aykut demir, obertan (dk. En son 9 aralık 2020 tarihinde karşılaşan iki ekip arasındaki bir sonraki maç 21 şubat 2021 tarihinde oynanacaktır. Ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren bb erzurumspor evinde ağır bir yenilgi aldı. Hatayspor bu galibiyetle puanını 42'ye çıkarırken büyükşehir belediye erzurumspor 25 puanda kaldı.

Posting Komentar untuk "Bb Erzurumspor - Hatayspor"